Murmillo ink - tattoo Haarlem

Murmillo ink is een huiselijke, gezellig en vooral professionele tattoo shop in Haarlem centrum. Ons team van gespecialiseerde tattoo artiesten zorgt ervoor dat jij je op je gemak kunt voelen tijdens jouw tattoo ervaring. Wij streven er naar om de ervaring voor jou zo fijn en memorabel mogelijk te maken. Gelegen in het centrum van Haarlem zijn we makkelijk te bereiken. Je kunt prima parkeren in de verschillende garages op loopafstand. 
murmillo ink tattoo haarlem
Tattooshop Haarlem Murmillo ink - Danny

Danny

Naast oprichter en eigenaar van Murmillo Ink is Danny actief binnen het team als realisme expert. Hij heeft zich tijdens zijn jarenlange tattoo carrière steeds meer gespecialiseerd in het realisme werk.
Tattooshop Haarlem Murmillo Ink - Sebastian

Sebastiàn

Sebastiàn is een ware meester in de traditional, tribal en Japanse tattoo kunst. Met zijn eigen unieke stijl heeft hij deze tattoo stijlen naar een nieuw niveau gebracht. 
Tattooshop Haarlem Murmillo ink - Alina

Alina

Alina is een meesteres van de fine line tattoo. Ze brengt ieder uniek design tot leven met fijne en elegante lijnen. Haar werk is duidelijk en spreekt tot de verbeelding. Van ieder onderwerp weet ze een passende tattoo te maken.